top of page

OM OSS

Vi är bland de första registrerade Representanter för iTeraCare i Sverige.

Vår story

Jag har fått möjligheten att prova iTeraCare™ under några minuter med omedelbara positiva resultat för min dåliga syn, ett begynnande ryggskott och en ca 10 år gammal benskada med kronisk smärta. Sedan dess har jag behandlat många personer med olika problem och där de flesta upplevt en skillnad direkt efter behandlingen eller morgonen därpå.

Jag har fortsatt använda maskinen på mig själv och även sett hur mitt ansikte har föryngrats. Jag har inte använt maskinen för föryngring, utan för en fortsatt förbättrad syn. Men då maskinen "blåser" ut de behandlande energierna när jag har behandlat mina ögon har även mitt ansikte påverkats. 

Under hela min uppväxt var jag ett sjukt barn och har sedan dess haft en passion för hälsa och helande. Efter att jag själv och många jag känner har fått hjälp av iTeraCare™ vill jag gärna sprida information till andra om denna enkla men otroligt kraftfulla behandling. 

 

OBS! Hemsidan är enbart till för att dela information, ej för att sälja produkterna. Vill du köpa frekvensmaskinerna kontakta personen som rekommenderade/hjälpte dig med iTeraCare™.

Soni

Sunset at the Beach

"Den största gåvan du kan ge din familj
och världen är att vara frisk."

- Joyce Meyer

bottom of page